• Nou

Puterea speranței. Gânduri în vreme de pandemie

Referinta: Arc-2109

7,00 lei
cu TVA

Această broșură apare în timp ce ia amploare o acțiune fundamentală în lupta împotriva pandemiei: vaccinarea. După cum se știe, scopul ei este imunizarea organismului nostru față de virus.Ei bine, într-un mod foarte liber și metaforic, putem compara aceste fragmente esențiale pentru meditație ale Sfântului Părinte Papa Francisc cu un fel de vaccin al spiritului împotriva virusului fricii și al descurajării. 

Aceste meditații fragmentare, decupate din discursurile pronunțate de Papa în diferite momente din timpul pandemiei, se aseamănă într-adevăr cu un leac pentru suflet: sunt ca o terapie interioară.vor să creeze o reacție, la fel cum se întâmplă în cazul vaccinului, vor să „zgâlțâie conștiințele adormite”, dar nu pentru a multiplica tensiunea și coșmarurile care au scindat și încă marchează indivizii și comunitățile, ci pentru a face să se nască încrederea. 

În fine, am putea compara paginile care urmează cu un mic mozaic ale cărui bucăți colorate dezvăluie aproape constant o tonalitate cromatică antitetică.

Cantitate

Arc-2109
10 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2021
Autorul
Gianfranco Ravasi
Format
10.5x14.5
ISBN
978-60-672-8125-5
Nr. pagini
56
Titlul cartii
Puterea speranței. Gânduri în vreme de pandemie

Referinte specifice

6 alte produse in aceeasi categorie: