• Nou

În acest semn vei învinge

Referinta: Sap-1629

10,00 lei
cu TVA

Această carte a cunoscutului autor de spiritualitate, părintele Claudiu Dumea, ne ajută să cunoaștem, să prețuim și să iubim o realitate inseparabilă de numele de creștin – misterul crucii. „Crucea” a fost și este legată de suferință, de durere, de trudă… o înțelegere greșită a realității crucii face din creștinism ceva lipsit de atracție, de frumusețe, ceva de nedorit.

Cantitate

Astăzi, când asistăm la interpretări eronate cu privire la Biserică, la credință și la rolurile acestora în societate, se impune o clarificare autentică a mesajului pe care dorește să-l transmită Cristos omenirii de astăzi, iar apariția acestei cărți vine să aducă o lumină cu privire la una dintre cele mai contestate realități ale creștinismului, cea a crucii.

Prin realitatea lemnului dur și respingător al crucii, Dumnezeu vrea să desăvârșească lucrarea de mântuire pe care Fiul său a adus-o în lume, împlinind astfel așteptările mesianice ale poporului ales și ale omenirii întregi.

Meditațiile din acest volum surprind prin actualitatea lor. Suntem introduși în atmosfera unică de care este învăluită pătimirea Domnului, retrăim ceea ce s-a întâmplat pe Calvar, participăm la pătimirea Domnului. Cei interesați vor putea întâlni în această carte fundamentele biblice ale misterului crucii, profunzimea acestui mister de care se leagă mântuirea noastră, o explicație teologică a cunoscutei devoțiuni numită „Calea Crucii” și chiar și o meditație catehetică despre „semnul sfintei cruci”.

Cartea se prezintă ca o explicație obiectivă și realistă cu privire la acest semn al mântuirii noastre și la importanța lui în viața Bisericii. Ea se constituie ca un mic manual al înțelepciunii crucii și este recomandată tuturor categoriilor de credincioși, în special acelora care sunt dominați de îndoieli sau se simt descurajați în fața greutăților vieții.

Andrei Dumitrescu

Sap-1629
5 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2015
Autorul
Pr. Claudiu Dumea
Format
14x20 cm
ISBN
978-606-578-217-4
Nr. pagini
84
Titlul cartii
În acest semn vei învinge

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: