• Nou

Căsătorie și sexualitate

Referinta: Vit-2026

20,00 lei
cu TVA

Lucrarea „Căsătorie și sexualitate” oferă o introducere solidă despre ce este căsătoria, de ce este importantă și cum să o faci să funcționeze. De asemenea, oferă îndrumare sigură prin câmpul minat de astăzi al păcatului sexual și al confuziei, arătând calea lui Dumnezeu către fericirea conjugală și către sfințenie.

Cantitate

Ce înseamnă căsătoria creștină? Cum pot să știu dacă am găsit persoana potrivită cu care să mă căsătoresc? Este adevărat că persoanele divorțate sunt excluse din Biserică? De ce pare că Biserica este prea interesată de păcatele sexuale ale oamenilor?

Fie că ești căsătorit, te pregătești pentru căsătorie sau doar te preocupă viitorul societății în care trăiești, vei dori cu siguranță să afli mai multe despre instituția umană fundamentală care-i unește pe oameni și determină prosperitatea unei culturi.

odd Aglialoro este director de publicații la Catholic Answers Press. În anul 1998 obține o diplomă de master la Institutul Teologic Internațional pentru Studii despre Căsătorie și Familie. El și soția sa, Trisha, locuiesc cu copiii lor în zona San Diego, California.

Vit-2026
5 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2022
Autorul
Todd Agliarolo
Format
13x20 cm
ISBN
978-973-674-202-6
Nr. pagini
94
Titlul cartii
Căsătorie și sexualitate. 20 de răspunsuri

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: