Sacramentele de slujire a comuniunii: Preoția și Căsătoria. Cateheze

Referinta: Arc-1583

15,00 lei
Cu TVA

Vocația la o stare de viață este un dar de la Dumnezeu la care omul răspunde prin alegere liberă. Vocațiile la Sfînta Preoție și la Căsătorie cer să fie însoțite de o rugăciune constantă, de un discernământ prudent, de o maturizare treptată și de o pregătire adecvată; sunt alegeri „Pentru totdeauna”, nu trebuie să ne temem de ele, ci trebuie făcute „cu ajutorul harului lui Dumnezeu” și având încredere în ajutorul lui, precum și în sprijinul comunității creștine.

Cantitate

Este important să înțelegem dimensiunea de slujire a acestor două sacramente, în sensul în care ele au fost rânduite pentru mântuirea tuturor oamenilor și nu doar pentru mântuirea personală, ele concentrându-se în primul rând p slujirea celorlalți. De aceea, actualmente documentele Bisericii, pornind de la Catehismul Bisericii Catolice, le prezintă ca sacramentele de slujire a comuniunii, prin care toți cei botezați primesc o m isiune specială și specifică în Biserică și astfel toți contribuie la edificarea poporului lui Dumnezeu după starea de viață aleasă și îmbrățișată.

Doresc tuturor celor care se vor apropia de „sacramentele de slujire a comuniunii” prin materialul oferit prin prezentul volum să descopere frumusețea celor două stări de viață care sunt prezente în viața Bisericii și care sunt complementare, pentru că ambele sunt „stări de viață” pe care Dumnezeu le oferă pentru slujirea poporului său. 

                                                                                                                                                                                  Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit

Arc-1583
4 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2023
Autorul
coord. Pr. Claudiu Eva
Format
14x20 cm
ISBN
978-606-728-158-3
Nr. pagini
112
Titlul cartii
Sacramentele de slujire a comuniunii: Preoția și Căsătoria. Cateheze

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: