• Nou

Să ne naștem din nou. Un itinerar de vindecare interioară

Referinta: Pau-2211

13,00 lei
Cu TVA

Fiecare dintre noi, în mod inevitabil, poartă în spate o istorie rănită, însă putem să ne ridicăm din nou şi să mergem mai departe. Evanghelia ne anunţă o veste bună: viaţa poate reîncepe, putem să ne naştem din nou. Chiar dacă am experimentat drama, moartea, suferinţa, aceste evenimente nu pot avea ultimul cuvânt. Noi suntem făcuţi pentru a trăi! Ceea ce contează este să nu rămânem nemișcați și să știm că un drum nou este mereu posibil.

Autorul cărții, pr. Gaetano Piccolo, propune un parcurs foarte actual de „renaștere” în nouă pași: un itinerar spiritual pentru a relua în mâini propria viață, chiar și atunci când suntem răniți și lipsiți de speranță.

Cantitate

De-a lungul acestor pași, autorul ne ajută să reflectăm asupra unor întrebări fundamentale. Ne aflăm într-adevăr acolo unde am vrea să fim? Ce ne reține să ne continuăm drumul? Cum să ieșim din situațiile noastre de moarte? Cum să ne eliberăm de rolurile în care ne simțim încătușați? Ce ne dorim cu adevărat? Cum am reacționat față de propriile răni? Ne este frică de schimbare? Cum să regăsim un nou sens pentru viața noastră? Drumul spiritual propus de autor este o oportunitate pentru a fi vigilenți, conștienți pentru a recunoaște unde ne aflăm acum. Și, plecând de la acest moment, să decidem ce pas să facem.

Textul are un stil direct și vioi, iar pr. Gaetano însoțește cititorul cu simplitate, condimentând reflecțiile pe care le face cu episoade biblice, experiențe personale și povești. Un drum potrivit pentru toți și pentru orice moment al vieții, dar gândit, în mod special, pentru cei care se simt neîncrezători, blocați, lipsiți de speranță sau care trăiesc o criză profundă.

Pau-2211
5 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2020
Autorul
Gaetano Piccolo
Format
13x20 cm
ISBN
978-973-1967-63-9
Nr. pagini
88
Titlul cartii
Să ne naștem din nou. Un itinerar de vindecare interioară

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: