Consacrarea la Preasfânta Fecioară Maria

Referinta: Eds-0851

7,00 lei
Cu TVA

33 de zile de rugăciune pentru a ne dărui cu totul Sfintei Fecioare, pentru ca, prin ea, să fim cu totul ai lui Isus Cristos.

Cantitate

Sfânta Fecioară Maria în aparițiile de la Fatima și-a exprimat dorința ca fiecare dintre noi să ne consacrăm Inimii sale Neprihănite.

Dar ce înseamnă consacrare?

Consacrare înseamnă a ne pune în mâinile Mariei și a trăi permanent în Inima sa Neprihănită. Altfel spus, să lucrăm mereu prin Maria, cu Maria și pentru Maria.

Această consacrare este făcută conform Tratatului despre adevărata evlavie către Sfânta Fecioară Maria, scris de Sfântul Ludovic Maria Grignion de Montfort, pe care a urmat-o și Sfântul Ioan Paul al II-lea, pentru a se oferi pe deplin Fecioarei.

Cum se face consacrarea?

Odată ce cunoaștem ce înseamnă consacrarea și importanța ei, procesul constă în itinerarul propus de Sfântul Ludovic Maria Grignion de Montfort.

Trebuie să se aleagă o zi pentru consacrare care să coincidă cu o sărbătoare mariană. Cu 33 de zile înainte, se vor recita rugăciunile de fiecare zi, cu meditațiile corespunzătoare.

După finalizarea pregătirii, în ziua a 34-a, va avea loc consacrarea. În momentul acela, într-o parohie, după spovadă și împărtășanie, se citește în fața Mamei formula de consacrare.

Această consfințire ne va consacra simultan Preasfintei Fecioare și lui Isus Cristos: Sfintei Fecioare Maria, căci ea este mijlocul desăvârșit pe care l-a ales Isus Cristos pentru a se uni cu noi și noi cu el, și Domnului nostru Isus Cristos, el fiind scopul nostru final, Mântuitorul și Dumnezeul căruia îi datorăm tot ceea ce suntem.

Această consacrare constă, deci, în a ne dărui cu totul Sfintei Fecioare, pentru ca, prin ea, să fim cu totul ai lui Isus Cristos.

Eds-0851
298 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2018
Autorul
Sf. Ludovic Maria Grignon de Montfort
Dimensiuni:
10x14 cm
ISBN
978-606-770-074-9
Nr. pagini
128
Titlul cartii
Consacrarea la Preasfânta Fecioară Maria

Referinte specifice

Nou

66 alte produse in aceeasi categorie: