Editura Serafica

CĂRȚI EDITURA SERAFICA

CĂRȚI EDITURA SERAFICA

CĂRȚI EDITURA SERAFICA

Sunt 327 produse.

Se afiseaza 1-12 din 327 produs(e)

Filtre active

Margareta, Sfânta din Cortona

Margareta, Sfânta din Cortona

3,00 lei Pret
Această carte ne va ajuta să aprofundăm spiritul de umilinţă şi de iubire, ne va ajuta să o invocăm şi să o imităm pe Sfânta Margareta de Cortona. Din cuprins: Cronologia vieţii şi a gloriei. Copilăria. În derivă. Tragedia. Spre casă. La Cortona. Lumina de pe munte. Asemenea Sfântului Francisc, la Şcoala Crucifixului. În singurătate spre perfecţiune. Slujitoarea binelui. Constructoare de pace. Moartea. Drumul spiritual al gloriei.
Veşmânt de haruri

Veşmânt de haruri

3,50 lei Pret
Această carte cuprinde o serie de lămuriri necesare creştinului, precum: De unde provine scapularul. De ce se numeşte scapularul veşmânt. Martir pentru scapular. Semnul personalităţii Mariei. Întrebări şi răspunsuri.
Veşmânt de har

Veşmânt de har

1,50 lei Pret
Această carte cuprinde o serie de lămuriri necesare oricărui credincios precum: de ce purtăm scapularul?, miracol al harului, convertiri, necesitatea de a purta scapularul, promisiunea Sfintei Fecioare Maria. Din cuprins: De ce purtăm scapularul? Miracol al harului. Convertiri. Chemare la fervoare. Poate un necatolic să poarte scapularul?
Tu m-ai chemat

Tu m-ai chemat

4,00 lei Pret
Dumnezeu doreşte să se dăruiască în totalitate, cu nespusă ardoare, tuturor, nu numai unui mic grup de aleşi. Dumnezeu doreşte să-i invite pe toţi să fie părtaşi ai vieţii sale, ai naturii sale divine. Dumnezeu pentru aceasta s-a făcut om. Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul meu şi-mi va deschide, voi intra la el, şi voi cina cu el şi el cu mine. (Ap 3,20) Din cuprins: Partea I- Drumul rugăciunii: Rugăciune în viaţa misionară. Realitatea rugăciunii în viaţa creştină. Teologia rugăciunii. Educarea pentru rugăciune. Partea II - Rugăciunea şi misiunea: Rolul rugăciunii în misiune. Prezenţa Bisericii în misiune. Rugăciunea şi promovarea umană.
Și dacă vorbeam despre...

Și dacă vorbeam despre...

10,00 lei Pret
Ce este defapt un miracol, cum îl recunoaştem, unde are loc? Adevăratul sens al miracolului se pierde printre multe alte întrebări. Această carte face puţină lumină asupra acestui subiect. Din cuprins: Miracolul înseamnă viaţa! Mai există miracole? Ce există în spatele miracolelor? Se împacă ştiinţa cu credinţa? Care Dumnezeu? Miracolele: semnăturile lui Dumnezeu. Un Dumnezeu apropiat şi iubitor. Miracolele lui Isus. Vindecarea, azi... Vindecarea fiecărei fiinţe. Vrei să te vindeci?
Sfântul Rozariu - Să-l...

Sfântul Rozariu - Să-l...

6,00 lei Pret
Geneza rugăciunii Rozariului trebuie căutată undeva prin evul mediu, atunci când poporul şi chiar o bună parte din călugări nu mai cunoşteau limba latină în care se recita Breviarul. Dovada importanţei Rozariului derivă şi din instituirea unei sărbători dedicate Sfintei Fecioare Maria Regina Rozariului, de către Papa Pius al V-lea. Din cuprins: Sfântul Rozariu, geneza şi importanţa lui. Cele 20 de mistere ale Sfântului Rozariu. Misterele de bucurie, de lumină, de durere, de slavă cu imagini color. Litania lauretană cui imagini color.
Sfântul Francisc

Sfântul Francisc

3,00 lei Pret
Sfântul Francisc este unul dintre sfinţii cei mai cunoscuti şi mai iubiţi de oamenii de orice categorie şi convingere religioasă. Este una din figurile cele mai originale din istorie, figură în care s-a revărsat până la refuz harul lui Dumnezeu şi pe care el l-a susţinut cu viaţa sa interioară. Din cuprins: Viaţa călugărească. Pe drumul Damascului. Convertirea deplină. Iertarea cea mare. Idealuri misionare. Terţiarii. Stigmatele. Spiritualitatea lui Francisc. Influenţa personalităţii Sfântului Francisc.
Sfânta Elisabeta

Sfânta Elisabeta

2,00 lei Pret
Sfânta Elisabeta a atins culmea onorurilor, dar şi cea din urmă stare a mizeriei omeneşti. Cu o tărie nespusă şi cu o răbdare eroică a ştiut să sufere nenorocirile neabuzând de onoruri, bogăţii, ba din contră, dispreţuindu-le spre a ajuta cu dărnicie pe săraci. Din cuprins: Naşterea Sf. Elisabeta şi copilăria ei. Căsătoria şi viaţa de familie. Zile de încercare. Rugăciunea comună. Oficiul celor 12 Tatăl Nostru. Rugăciunea de la amiază. Laudele de seară.