Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Greutate

Greutate

  • 0 kg - 0,8 kg

Pret

Pret

  • 2,00 lei - 40,00 lei

Editura Serafica

VIEȚILE SFINȚILOR

VIEȚILE SFINȚILOR

VIEȚILE SFINȚILOR

Sunt 34 produse.

Se afiseaza 1-12 din 34 produs(e)

Filtre active

Novenă la Sfântul Mihail...

Novenă la Sfântul Mihail...

8,00 lei Pret

Arhanghelul Mihail îşi face apariţia în anul 490 după Cristos, în provincia muntele Gargano, într-o grotă. Urmează alte apariţii şi o serie de miracole. Grota sacră a fost mereu ţinta numeroşilor credincioşi şi printre aceştia: papi (Grigore al X-lea, Ioan Paul al II-lea), sfinţi (Francisc de Assisi, Brigita, Padre Pio) şi mulţi alţii. Din cuprins: Apariţiile Sfântului Mihail Arhanghelul. Începutul novenei. Imnul bisericii la Sfântul Mihail Arhanghelul. Act de consacrare la Sfântul Mihail Arhanghelul.

Sf. Maximilian Maria Kolbe...
  • Stoc epuizat

Sf. Maximilian Maria Kolbe...

8,00 lei Pret

Cartea de faţă se prezintă ca un umil prinos ce vine din Grădina Maicii Domnului, după cum este numită România de către tradiţie şi care se adaugă la corul imens de laudă adus Neprihănitei, făcând să răsune peste veacuri antifona de la liturghia de la Comunul Fecioarei Maria: Binecuvântată eşti tu, Fecioară Marie, de către Dumnezeu cel preaînalt, mai mult decât toate femeile de pe pământ, căci El a preamărit atât de mult numele tău, încât lauda ta va fi veşnic pe buzele oamenilor. Din cuprins: Pământul binecuvântat al Poloniei. Raimond intră în seminarul din Leopoli. Maximilian Maria Kolbe student la Roma. Maximilian, fondatorul cetăţii neprihănitei. Medalia miraculoasă, pietricica lui David. Imnul Armatei Maicii Domnului.

Sfântul Francisc și Sfânta...

Sfântul Francisc și Sfânta...

17,00 lei Pret

Sfântul Francisc şi Sfânta Clara, aflaţi în timp la o atât de mare depărtare de noi şi totuşi atât de apropiaţi nouă, ne pot oferi răspunsul pe care ei l-au aflat, răspuns ce l-ar putea ilumina şi pe cel care îl caută astăzi. Aceasta impune, disponibilitatea de a ne autoanaliza, chiar de a ne risca viaţa: cine s-ar încumeta să-şi primejduiască viaţa pentru a se apropia de mine? (Ier 30,21) Din cuprins: Geneza ordinului Franciscan. Kenoza lui Dumnezeu. Urmarea lui Cristos, ca şi compasiune. Crucea, izvor de lumină.

Viața Sfântului Anton de...

Viața Sfântului Anton de...

10,00 lei Pret

Această carte ne prezintă pe larg viaţa Sfântului Anton de Padova, bucuriile şi greutăţile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieţii, precum şi amprenta pe care a lăsat-o pe unde a trecut. Cartea mai conţine şi novena, rugăciuni şi invocaţii către Sfântul Anton de Padova. Din cuprins: Primele lupte. O chemare la destoinicie. Din Maroc spre Italia. Cavalerul lui Cristos. Tărie şi blândeţe. Pace şi bine. Apostolul ostenit. Întotdeauna printre noi. Rugăciuni către Sf. Anton.