S.C. EDITURA SERAFICA SRL – ROMAN    
editura - grafica -  tipografie - legatorie - carti - obiecte religioase

De 90 de ani,

Editura Serafica faciliteaza accesul credinciosilor la carte religioasa

Cu o traditie de 90 de ani, Editura Serafica, care activeaza sub patronajul Ordinului Fratilor Minori Conventuali, Provincia Sfantul Iosif din Romania, (parintii franciscani) si-a fixat, inca de la inceput, ca principal obiect de activitate editarea si difuzarea de carte religioasa.

Editura Serafica este o echipa de preoti si laici calificati, uniti prin pasiunea pentru apostolatul prin tiparituri si mijloace media, dar si prin dorinta de a oferi celor din jur bucuria intalnirii cu Dumnezeu si valorile crestine. Editura dispune de o oferta bogata de titluri publicand pana in prezent peste 500 de titluri, impunandu-se prin repertoriul editorial ca o prezenta activa prin calitatea si diversitatea lucrarilor editate. De aceea, prin promovarea unui fond de carte diversificat si reprezentativ, va oferim posibilitatea de a va bucura de lecturi interesante, de a achizitiona si de a avea in biblioteca dumneavoastra opere de referinta, fonduri bibliografice diverse (biblice, teologice, patrologie, drept canonic, istoria bisericii, ecumenism, morala crestina, cateheze, muzica, spiritualitate, carti de rugaciune, novene, acatiste, vietile sfintilor etc.), dar si ultimele noutati editoriale proaspat iesite de sub tipar.

Prin noi, veti descoperi carti pe care nu le veti uita niciodata si pe care poate le veti pastra in adancul inimii intreaga viata; carti uzuale de buzunar cu rugaciuni de recitat zilnic, novene si rugaciuni si acatiste la diferiti sfinti; carti care nu trebuie sa lipseasca de pe rafturile bibliotecii dumneavoastra; prin noi, veti afla ca fiecare carte promite o experienta inedita, o calatorie palpitanta si captivanta; prin noi, veti redescoperi dragostea pentru Dumnezeu, setea de a-L cunoaste si iubi pe El, de a invata si de a intelege credinta noastra, iar bucuria lecturii si a meditatiei va va implini universul interior.

Tematica abordata prin programul editorial, structurat pe mai multe colectii este apreciata pozitiv de un public larg, cartile noastre fiind prezente in peste patruzeci de locatii comerciale sau parohiale din intreaga tara. De-a lungul timpului, Editura a pus accentul pe editarea cartilor de pietate, devotionale, scrise si ilustrate de artisti plastici franciscani, dar si pe realizarea tratatelor si studiilor de teologie pentru studentii, persoane consacrate, cler si pentru toti cei interesati de cunoasterea si aprofundarea adevarurilor de credinta, de apropierea de Dumnezeu si hranirea sufletului cu lectura spirituala.

Editarea lucrarilor in conditii grafice si de continut deosebite, cu profesionalism si competenta, reprezinta o preocupare constanta a editurii noastre. Prin longevitate, amploare, dinamica, valoare si traditie, editura si-a castigat un renume in randul credinciosilor, persoanelor consacrate si a clerului. Standardele ridicate se aplica fiecarui aspect al activitatii noastre: produse de calitate, multiple canale de distributie, en gros, retail, retea de distributie, vanzari on-line, inovare permanenta in intreaga activitate, solutii alternative si personalizate fiecarei cerinte.

Capitalizand o experienta indelungata in domeniu, Editura Serafica va ofera un pachet complet de servicii, fundamentat pe o logistica moderna si competenta: consiliere editoriala, servicii personalizate de informare, tratament atent al comenzilor tuturor clientilor. Prezentarea unui fond variat de produse care raspunde cu eficienta exigentelor clientilor, stimularea placerii pentru lectura prin lansari de carte si prin participarea la Targuri de Carte.

Ca si la inceput, 1923, si astazi, echipa Serafica si-a pastrat dinamismul si entuziasmul. Acest site este o provocare in dorinta noastra de a fi, ca intotdeauna, aproape de credinciosi …

 

Libraria „Sfantul Anton” a Editurii Serafica,

cu sediul la Institutul Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman

Daca ai nevoie de culoare, originalitate, stil si daca vrei sa faci cel mai frumos cadou, pentru tine sau pentru un prieten, nu poate fi alt loc mai potrivit decat libraria noastra care asteapta sa-i treceti pragul, o locatie ideala, agreabila, confortabila si moderna, plina cu idei pentru cadouri dintre cele mai inedite: carti din spectrul editorial propriu, carti ale mai multor edituri partenere, calendare, agende, felicitari, iconite, icoane, brelocuri, medaliute, bratari, lantisoare, plachete, rozarii, statuete si statui de pana la 1,60m, cruciulite, cruci de altar, de birou sau perete, cruci procesionale, cadelnite, catui, candele, tamaie naturala, tamaie parfumata, carbune, fitile cu pluta, candele, lumanari, camesi clericale, ornate, stole, cote, cingole, corporale, purificatoare, pale, pixide, potire, paharute pentru altar, manutergii, ostii etc. Aici este locul in care vei gasi cu usurinta si la preturi accesibile tot ce cauti: de la tablouri atent selectionate, icoane pictate pe lemn sau sticla, sculpturi in lemn, unicate sau reproduceri, pana la produse din ceramica, obiecte de artizanat, decoratiuni dintre cele mai diverse si moderne si bineinteles carte pentru sufletul tau!

 

Serafica - prima tipografie catolica din vechiul regat  

În anul 2009, din dorinta de a vorbi lumii intr-un limbaj al elegantei imaginii si al profesionalismului si fidelitatii culorii, este reinfiintata Tipografia Serafica (dupa ce a fost inchisa de regimul comunist in 1947), specializata in servicii de grafica, tiparire digitala, legatorie, si mica publicitate.

Prin imaginea fundamentata pe calitate, seriozitate, profesionalism, rapiditatea executiei comenzilor si preturi competitive, intr-un timp relativ scurt, ca rezultat concret al faptului ca s-a acordat o importanta deosebita calitatii, Tipografia Serafica, a reusit sa dezvolte relatii solide de parteneriat, intretinand, astfel, colaborari de lunga durata cu clientii nostri.

Evolutia si perfectionarea continua a produselor realizate reflecta pasiunea pentru profesie, perseverenta si experienta unei activitati sustinute: carti, reviste, cataloage de prezentare, brosuri informative, coperte pentru carti si reviste, afise, mape, produse publicitare, pliante si flyere, etichete, calendare, agende, caiete, felicitari, carti de vizita etc. Va oferim, de asemenea, si servicii de culegere text, tehnoredactare computerizata, machetare, design, ilustratii carte religioasa, scanare, brosare, capsare, perforare etc., raspunzand, astfel, oricarei solicitari in domeniu editorial si tipografic.