13 zile de marți cu Sf. Anton de Padova

Referinta: Eds-3152

9,00 lei
Cu TVA
Cantitate

Traiectoria fiecarui credincios care îl adopta ca patron spiritual pe Sf. Anton poate fi descrisa astfel: porneste de la hotarârile inimii si ajunge la alegerile concrete ale vietii de zi cu zi! Din cuprins: A învia la o viaţă nouă. Lumina de sus. Sfinţi în întreaga noastră fiinţă. Liberi de orice rău. Curaţi cu inima. Perseverenţi în bine. Moştenitori ai lui Cristos. Chemaţi la libertate. Artizani ai comuniunii. Căile lui Dumnezeu. A se ruga fără odihnă. În numele Mamei cereşti. Dialog cu Dumnezeu şi oamenii.

Eds-3152
899 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2019
Autorul
Pr. Eugen Daniel Avarvarei
Dimensiuni:
12x16,5 cm
ISBN
973-7820-09-6
Nr. pagini
104
Titlul cartii
13 zile de marti cu Sf. Anton de Padova

Referinte specifice

Nou

related products

Viața Sfântului Anton de...
  • Stoc epuizat

Viața Sfântului Anton de...

10,00 lei Pret

Această carte ne prezintă pe larg viaţa Sfântului Anton de Padova, bucuriile şi greutăţile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieţii, precum şi amprenta pe care a lăsat-o pe unde a trecut. Cartea mai conţine şi novena, rugăciuni şi invocaţii către Sfântul Anton de Padova. Din cuprins: Primele lupte. O chemare la destoinicie. Din Maroc spre Italia. Cavalerul lui Cristos. Tărie şi blândeţe. Pace şi bine. Apostolul ostenit. Întotdeauna printre noi. Rugăciuni către Sf. Anton.

Viața sfântului Anton....

Viața sfântului Anton....

9,00 lei Pret

Încredinţaţi Sfântului Anton necazul sau dorinţa dumneavoastră. În ziua respectivă ţineţi post şi rugaţi-vă cu lumânarea aprinsă. Orice rugăciune la Sfântul Anton este binecuvenită, cu condiţia ca nimic din ceea ce cereţi să nu fie un păcat. Prin Sfântul Anton, Dumnezeu aude glasul nostru. Din cuprins: Sfântul minunilor. Apărătorul celor prigoniţi. Medicul bolnavilor. Trisprezece zile de rugăciune ca pregătire la sărbătoarea Sfântului Anton. Imnul Sfântului Anton de Padova. Nouă zile marţi în cinstea Sfântului Anton. Rugăciuni de cerere adresate Sfântului Anton. Rugăciune în cinstea limbii miraculoase a Sfântului Anton. Rugăciune pentru timpuri de încercare.Acatistul Sfântului Anton de Padova.

Coronița în cinstea...
  • Stoc epuizat

Coronița în cinstea...

8,00 lei Pret

Coronița în cinstea Sfântului Anton Printre devoțiunile dedicate Sfântului Anton de Padova, specifică este Coronița, care este o cunună de rugăciuni, formată din 13 invocații și este recitată timp de 13 zile consecutive. Sunt 13 zile în amintirea zilei morții Sfântului (13 iunie 1231) și, totodată, ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Anton de Padova. Sfântul Părinte Papa Leon al XIII-lea a promulgat pentru totdeauna posibilitatea dobândirii indulgenței plenare în una din cele 13 zile în care se recită această rugăciune. Coronița este specifică celor 13 zile de pregătire la sărbătoarea Sfântului Anton, începând de pe data de 31 mai până pe data de 12 iunie, dar se poate recita în orice împrejurare. Această broșură, Coronița în cinstea Sfântului Anton, este la prima ediție scoasă de Mesagerul Sfântului Anton de România și conține doar această rugăciune închinată Sfântului.

Anton de Padova. Viața și...

Anton de Padova. Viața și...

42,00 lei Pret

Florilegiul antonian, inserat în paginile cărții, scoate la lumină o serie de miracole săvârșite și atribuite Sfântului Anton și necunoscute spațiului nostru spiritual. Buchetul celor 26 de miracole culese din Benignitas și Rigaldina, din arcul a peste două secole (1231- cca. 1435), vine să confirme solicitudinea săritoare și neobosită a sfântului Anton și să întregească legendarul miracolelor antoniene.

Viața marelui făcător de...

Viața marelui făcător de...

24,00 lei Pret

Prima ediţie apărută la Editura Serafica, atunci la Săbăoani, în anul 1931, cu prilejul sărbătoririi a 700 de ani de la moartea sfântului Anton de Padova (1231), vede pentru a doua oară lumina tiparului, de data aceasta la Roman, într-o ediţie revizuită sub îngrijirea pr. Daniel Romila, la o distanţă de 85 de ani.

66 alte produse in aceeasi categorie: