Carte de rugăciuni - color, coperta rigidă

Referinta: Eds-0120

40,00 lei
Cu TVA

Cartea de rugăciuni este recomandată tuturor oamenilor care doresc să se apropie de Dumnezeu prin rugăciune: pentru cei care se roagă deja; pentru cei care nu știu să se roage; pentru cei care nu se pot ruga liber; pentru momentele de rugăciune personale sau comunitare, în familie, în diferite grupuri de rugăciune și în biserici la actele liturgice; pur și simplu pentru cei care doresc să învețe sau să revadă rugăciunile clasice sau chiar mai puțin cunoscute.

Din cuprins: Rugăciunile principale; Preasfânta Treime; Dumnezeu Tatăl; Dumnezeu Fiul; Duhul Sfânt; Preasfânta Fecioară Maria; Sfântul Iosif; cei mai cunoscuți Sfinți și îngeri; Rugăciuni pentru vindecare; Diferite binecuvântări; Sfânta Liturghie.

Cantitate

Așa cum oxigenul este necesar corpului, la fel, rugăciunea este suflarea sufletului, și, de aceea, trebuie să ne rugăm neîncetat! Este important a avea o carte de rugăciuni, dar mai presus de toate, este necesar și de real folos spiritual să te rogi.

Cartea de rugăciuni editată și publicată de Editura Serafica este recomandată tuturor oamenilor care doresc să se apropie de Dumnezeu prin rugăciune: pentru cei care se roagă deja, dar care sunt poate novici și folosesc rugăciuni „ruginite” de ani de zile, pentru a începe să înțeleagă cum să se roage mai bine; pentru cei care nu știu să se roage; pentru cei care nu se pot ruga liber; pentru momentele de rugăciune personale sau comune, în familie, în diferite grupuri de rugăciune și în biserici, la actele liturgice sau momentele comunitare; sau pur și simplu pentru cei care doresc să învețe rugăciunile clasice sau chiar mai puțin cunoscute ori să revadă ABC-ul credinței catolice (care sunt păcatele de moarte, darurile Duhului Sfânt etc.). Zilnic pot fi folosite câteva pagini și fiecare credincios poate găsi rugăciunile care se potrivesc cu sensibilitatea sa spirituală. Nu sunt rugăciuni obligatorii! dar ele pot însoți credincioșii în fiecare moment, situație sau stare de spirit. De aceea, cartea de rugăciuni nu poate lipsi dintr-o casă, chiar și din poșeta personală.

Cartea conține rugăciunile principale de recitat în timpul zilei, rugăciunile către Preasfânta Treime: Tatăl, Fiul, Duhul Sfânt, către Preacurata Fecioara Maria și Sfântul Iosif, Sfinți și Îngeri etc., Sfânta Liturghie, rugăciunile bine cunoscute ca Rozariul, Calea Crucii, și rugăciunile mai puțin cunoscute, dar la fel de profunde. Imaginați-vă că vă aflați într-o bazilică frumos împodobită, unde puteți găsi tot felul de picturi, vitralii, sculpturi sau diferite elemente arhitecturale care decorează casa Domnului. Nu veți reuși să cuprindeți toate imaginile: trebuie să alegeți una, să vă opriți și să contemplați încet frumusețea exprimată, strălucirea culorilor, armonia contrastului. La fel, nu puteți citi această carte de rugăciuni precum citiți un roman: de la prima pagină până la ultima. Nu! Trebuie să alegeți rugăciunea care se potrivește cel mai bine momentului zilei și cu starea de spirit pe care o simțiți. La cuprins: parcurgeți prin titluri, opriți-vă privirea pe o rugăciune ... și apoi mergeți să o căutați pentru a vă putea bucura încet, astfel încât rugăciunea să vă apropie de Dumnezeu și ca să aducă roade în viața dumneavoastră.

Colecția de rugăciuni este foarte bine structurată, simplă și completă, cu texte, explicații, reflecții, mici biografii și decorată cu imagini color cu adevărat frumoase și plăcute. Scrisul este la o dimensiune generoasă, foile cusute, coperta rigidă, formatul accesibil, prețul onest. Este comodă, iar dacă vrei să te rogi găsești toate într-o singură carte! În plus, este o carte excelentă pentru a fi oferită în dar.

Pr. Daniel Romila

Editor Serafica

Eds-0120
1696 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2020
Autorul
(coord.) Pr. Daniel Romila; (pref.) Ep. Iosif Păuleț
Format
11,5 x 16 cm
ISBN
978-606-770-145-6
Nr. pagini
594
Titlul cartii
Carte de rugăciuni, tradiționale și biblice, color, copertă rigidă

Referinte specifice

Nou

6 alte produse in aceeasi categorie: