Să ne rugăm

Referinta: Eds-1761

3,50 lei
Cu TVA

Să ne rugăm - Carte de rugăciuni (de buzunar)

Cantitate

Carte de rugăciuni (de buzunar)

Din Cuprins:

Rugăciuni obişnuite ale tradiţiei creştine.

Calea Sfintei Cruci.

Mănunchi de rugăciuni adresate Maicii Domnului şi Sfinţilor.

Rugăciuni pentru diferite împrejurări.

Adevăruri și formule creştine importante.

A ne ruga înseamnă a întâlni pe Dumnezeu, a intra în comuniune cu El prin intermediul Fiului său. Însăşi Isus ne invită să ne deschidem la dialogul filial cu Tatăl. Numai rugându-ne putem să primim planul lui Dumnezeu, misiunea pe care El ne-o încredinţează în Biserică şi în societate.

Eds-1761
479 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2018
Autorul
Pr. Gheorghe Antal
Dimensiuni:
8.5x11.5 cm
ISBN
978-606-770-075-6
Nr. pagini
96
Titlul cartii
Să ne rugăm

Referinte specifice

Nou

related products

Carte de rugăciuni - color,...

Carte de rugăciuni - color,...

40,00 lei Pret

Cartea de rugăciuni este recomandată tuturor oamenilor care doresc să se apropie de Dumnezeu prin rugăciune: pentru cei care se roagă deja; pentru cei care nu știu să se roage; pentru cei care nu se pot ruga liber; pentru momentele de rugăciune personale sau comunitare, în familie, în diferite grupuri de rugăciune și în biserici la actele liturgice; pur și simplu pentru cei care doresc să învețe sau să revadă rugăciunile clasice sau chiar mai puțin cunoscute.

Din cuprins: Rugăciunile principale; Preasfânta Treime; Dumnezeu Tatăl; Dumnezeu Fiul; Duhul Sfânt; Preasfânta Fecioară Maria; Sfântul Iosif; cei mai cunoscuți Sfinți și îngeri; Rugăciuni pentru vindecare; Diferite binecuvântări; Sfânta Liturghie.

Să ne rugăm. Carte de...

Să ne rugăm. Carte de...

10,00 lei Pret

Cartea „Să ne rugăm”, cu un conținut ilustrat și color, coordonată de Luminița Mandache, reprezintă un ghid de rugăciune adresat copiilor și celor care lucrează la creșterea și educarea lor, pentru a-i iniția în deprinderea rugăciunilor fundamentale credinței creștine și pentru dobândirea unei ținute corespunzătoare creșterii lor.

100 Rugăciuni

100 Rugăciuni

25,00 lei Pret

CARTEA 100 RUGĂCIUNI, CU ILUSTRAȚII COLOR și rugăciunile zilnice deja consacrate ale oricărui creștin, la care se adaugă rugăciunea Sfântului Rozariu, rugăciuni adresate către Dumnezeu Tatăl, către Dumnezeu Fiul (atât cu ocazia Crăciunului, cât și pentru Postul Mare și Paște), rugăciuni la Dumnezeu Duhul Sfânt, către Maica Domnului (în diferitele și multiplele situații ale vieții) și, nu în ultimul rând, rugăciuni către sfinții cei mai iubiți și invocați ai Bisericii.

6 alte produse in aceeasi categorie: