Luna Sfântului Iosif. Meditații practice pentru fiecare zi din luna martie

Referinta: Eds-0445

15,00 lei
Cu TVA
Cantitate

La editura Serafica a apărut ediția a V-a a devoțiunilor propuse de Abatele Berlioux pentru luna martie, grupate în volumul „Luna Sfântului Iosif”.

Chiar dacă Anul Sfântului Iosif - propus de papa Francisc - s-a încheiat, credincioșii sunt conștienți că devoțiunile în cinstea purtătorului de grijă al lui Isus și al patronului Bisericii trebuie să continue, mai ales în luna dedicată lui, având în vedere numeroasele haruri și mijlociri pe care le pot obține. Pentru cinstitorii sfântului și nu numai, paginile de față reprezintă un ghid util pentru fiecare zi a lunii.

Abatele Berlioux propune, pentru fiecare zi, câte două meditații scurte la viața, personalitatea și misiunea sfântului Iosif, o pildă prin care se exemplifică puterea mijlocirii sale și o scurtă rugăciune. De asemenea, în această carte se regăsesc și cele mai cunoscute devoțiuni cum ar fi Litania sfântului Iosif, Act de consfințire la sfântul Iosif, Rugăciuni în cinstea celor șapte dureri și bucurii ale sfântului Iosif, sau Rugăciune pentru a dobândi o moarte fericită. După cum subliniază însuși autorul, în aceste vremuri complexe și complicate, devoțiunile și ocrotirea sfântului Iosif devin extrem de importante, întrucât el este deasupra tuturor sfinților, ceea ce face ca mijlocirea sa să aibă o trecere neasemuită în fața lui Dumnezeu.

Eds-0445
621 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2022
Autorul
Pr. A Berlioux
Format
11.5x16 cm
ISBN
978-606-770-204-0
Nr. pagini
224
Titlul cartii
Luna Sfântului Iosif, Meditații practice pentru fiecare zi

Referinte specifice

Nou

66 alte produse in aceeasi categorie: