• Nou

Vitamine zilnice pentru suflet. Pilde și povestiri

Referinta: Pau-7776

28,00 lei
Cu TVA

Apariția acestui nou volum de VITAMINE ZILNICE PENTRU SUFLET – Pilde și povestioare la Editura Pauline este o dovadă a faptului că cererea de spiritualitate a omului modern este permanent vie și nu poate fi potolită cu surogate, precum și intuiția lui că există valori universal valabile în toate timpurile și în toate locurile, de care are nevoie mai mult decât de hrana trupească pentru a trăi o viață demnă și frumoasă în această lume.

Cantitate

Humberto A. Agudelo C. a realizat această culegere de Vitamine îmbinând cu înțelepciune scurte pilde și povestiri ale unor oameni care, absorbiți de lecturile, meditațiile, scrierile și cercetările lor, n-au vrut să țină pentru sine tot acest bagaj, ci au dorit să-l împărtășească, în beneficiul multora. Unii dintre ei au dorit să rămână anonimi, însă în acest „anonimat” descoperim de fapt adevăratul nume al oricărei virtuți, care transcende cu mult umanitatea noastră.

Prezentul volum, prin dinamica sa internă, pune accentul pe formarea integrală a persoanei, de la primele trei copilării până la maturitate, incluzând nu numai virtuți umane, dar și pe cele cardinale și, ca necesitate vitală și existențială, pe cele teologice ale credinței, speranței și iubirii, care oferă un răspuns la întrebarea fundamentală: de ce și pentru ce să trăim?

Această lucrare constituie o adevărată apologie a virtuților și a unei bune relații a omului cu sine însuși, cu comunitatea, cu natura și cu Dumnezeu.

Pau-7776
4 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2024
Autorul
Humberto A. Agudelo C.
Format
13x20 cm
ISBN
978-973-1967-77-6
Nr. pagini
264
Titlul cartii
Vitamine zilnice pentru suflet. Pilde și povestiri

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: