• Nou

Saltul de la inteligență la înțelepciune alături de Isus Cristos

Referinta: Bal-7253

60,00 lei
Cu TVA

Cartea ,,Saltul de la inteligență la înțelepciune alături de Isus Cristos’’, te conduce pe un drum spiritual, în care vei vedea pentru început ce înseamnă să trăiești în mod conștient.

Scopul acestui drum spiritual este să te conducă la Împărăția lui Dumnezeu din duhul tău unde are loc comuniunea ta cu Dumnezeu care îți dăruiește IUBIREA, puterea sa, liniștea și pacea sufletească.

Cantitate

Pentru a elibera canalul care te conduce la pacea și libertatea din duhul tău vei avea ca model mărturiile Anei care te vor ajuta să înveți, să asculți și să practici în viața ta Cuvântul Domnului și să-l ai pe Isus Cristos ca model, invățător și însoțitor.

Este o călătorie simplă dar profundă și transformatoare care te conduce spre creșterea spirituală, înțelepciune și sfințenie prin eliberarea de frică, de mânie, de umbra ta, de toate gândurile și emoțiile negative.

Toatea acestea conduc spre o înaltă conștiință și vei simți că Prezența Divină este permanent în tine, în viața ta. Pe măsură ce te adâncești în drumul spre Sinele tău din duhul tău, spre Împărăția lui Dumnezeu, începi să experimentezi transformări interioare. Cartea este un ghid pentru cel care dorește să trăiască cât mai mult timp în Prezența lui Dumnezeu.

Este un ghid pentru cel care este convins că prioritar este echilibrul său interior pentru a avea o viață frumoasă în exterior. Este un ghid pentru cel care dorește să atingă o înaltă conștiință fiind convins că astfel face pași pentru ca lumea exterioară să devină din ce în ce mai bună.

Bal-7253
8 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2024
Autorul
Maricica Balint
Format
14x20 cm
ISBN
978-973-0-39725-3
Nr. pagini
194
Titlul cartii
Saltul de la inteligență la înțelepciune alături de Isus Cristos

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: