Nu m-am dat înapoi. Din jurnalul Sorei Kinga a Schimbării la față

Referinta: Carm-1114

28,00 lei
Cu TVA

„Eu sunt prietena Mirelui. Nu sunt mireasa Mirelui, ci prietena Lui, care stă lângă El, Îi ascultă cuvintele și se bucură din toată inima de El (cf. In 3,29). Am simțit că acolo e locul meu: lângă Mire, bucurându-mă din toată inima de bucuria Lui. Bucurându-mă din toată inima și atunci când Mirele pleacă cu mireasa Lui și pe mine mă lasă singură. Atunci să mă bucur și mai tare pentru bucuria celor doi. Am simțit că asta e misiunea mea și, recunosc, de multe ori aproape că mi s-a rupt inima. Această imagine persistă încă.” Sr. Kinga a Schimbării la Față OCD

Cantitate

„Să ne amintim acum cum Kinga se simțea extrem de singură în acea stație părăsită pe care a descris-o în ultimele luni de boală. Întuneric total și, totuși, în interiorul său, o lumină debordantă: «Să trăim ca și cum am vedea Învierea Domnului. Să fiu martora Învierii Domnului. Ce înțeleg prin asta? O credință solidă. A radia speranța chiar și în mijlocul celei mai mari imposibilități», cu gândul că Mirele este plecat să caute alte suflete împrăștiate în zilele cenușii ale timpului nostru: pentru a le face să se îndrăgostească, pentru a se uni cu ele. Poate că printre acestea, datorită sacrificiului sorei Kinga, se numără și sufletul nostru.”

Pr. Iacopo Iadarola OCD

SR. KINGA A SCHIMBĂRII LA FAȚĂ, OCD

Judit Büki s-a născut pe15 august 1973, într-o familie cu mulţi copii, la Budapesta. După absolvirea secţiei de matematică a Universităţii Eötvös Loránd din Budapesta (ELTE), în 1998, a intrat în Carmel. În anul 2006 s-a descoperit pe neaşteptate că organismul ei este atacat de un cancer. Timp de trei ani a luptat cu boala eroic. Cu nouă luni înainte de a muri, la cererea priorei sale, a început să-şi scrie jurnalul, în care meditează asupra căutării sensului vieţii, asupra căutării vocaţiei, despre Carmel, boală, suferinţă, înfruntarea morţii. La data de 24 august 2009 intră în bucuria Domnului, avându-le alături pe mama ei şi pe surorile din mănăstire, în Carmelul Tuturor Sfinţilor din Magyarszék (sat în districtul Komló, judeţul Baranya, Ungaria).

Carm-1114
4 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2022
Autorul
Sr. Kinga a Schimbării la Față, ocd
Format
15x23 cm
ISBN
978-606-9681-11-4
Nr. pagini
200
Titlul cartii
Nu m-am dat înapoi. Din jurnalul Sorei Kinga a Schimbării la față

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: