Sfintele Evanghelii și Faptele Apostolilor

Referinta: Pau-2526

35,00 lei
Cu TVA

Sfintele Evanghelii şi Faptele Apostolilor", apărută la Editura "Pauline", este tipărită color în condiţii grafice deosebite. Pe lângă textul biblic, include diferite rubrici pentru aprofundare şi rugăciune, îmbogăţite de numeroase imagini şi hărţi. Această carte este o cheie preţioasă pentru a intra în lumea Scripturii, interacţionând cu istoria sa, arheologia, geografia, mesajul său spiritual, şi dialogând cu cei care au scris paginile Noului Testament.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Cartea oferă o parte introductivă amplă ce ajută cititorul să se orienteze în lumea Noului Testament.

În partea centrală se află cele patru Evanghelii și Faptele Apostolilor, îmbogățite cu următoarele rubrici:

- note, care ne ajută să înțelegem mai profund textul biblic; - trimiteri la alte texte biblice, care luminează textul de faţă;

- Îi dăm cuvântul lui..., rubrica în care ne vorbește însuși autorul sacru, ajutându-ne să înțelegem mai bine ceea ce el a scris;

- Archeo şi Geo, spaţiu în care descoperim pământul biblic, geografia şi itinerariul personajelor biblice, descoperiri arheologice etc;

- Tabor, o invitaţie pentru a ne opri din lectură şi a ne urca împreună cu Isus pe muntele "Schimbării la Faţă", pentru a face un popas de rugăciune şi a permite astfel textului să coboare de la minte la inimă!

- Împreună pentru..., spaţiul dedicat activităţii în grup: confruntare, împărtăşire, creştere împreună;

- Forum, locul în care sunt invitaţi înaintea noastră martori ai Evangheliei, de la Părinţii Bisericii până la oameni ai timpului nostru.

Cea de a treia parte cuprinde o serie de indicaţii care favorizează căutarea pe diferite tematici şi facilitează găsirea de răspunsuri la întrebări ce se nasc de-a lungul drumului.

Autorii notelor şi rubricilor care însoţesc textul biblic sunt patru membrii ai Familiei Pauline pregătiţi în domeniul biblic şi pastoral: preoţii paulini Giacomo Perego şi Eustacchio Imperato şi surorile apostoline Tosca Ferrante şi Anna Maria Pudelko.

Această carte este un instrument minunat de aprofundare a textului biblic şi de rugăciune personală. Poate fi folosit şi pentru Lectio Divina în grup, pentru cateheză etc. Este destinată tuturor creştinilor, tineri şi adulţi, familii şi comunităţi religioase.

Pau-2526
1 Obiect

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2016
Autorul
trad. Paula Burcă, ed. Tarciziu Șerban
Format
14x19 cm
ISBN
978-973-1967-52-3
Nr. pagini
448
Titlul cartii
Sfintele Evanghelii și Faptele Apostolilor

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: