Martorul iubirii lui Dumnezeu

Referinta: Pau-1402

6,00 lei
Cu TVA

Umilul preot de ţară, pe care superiorii îl consideră un preot de „Doamne-ajută”, a fost trimis să slujească într-un sat uitat de lume, la Ars, în Franţa. În 10 ani, a ajuns să fie cel mai căutat preot din Franţa. Secretul vieţii sale stă într-o încredere necondiţionată în harul lui Dumnezeu, căruia îi corespunde printr-o asceză care constă în posturi şi penitenţă, şi mai ales într-un zel deosebit în a trăi iubirea şi rugăciunea.

Cantitate

Scopul vieţii sale a fost acela de a se pune în slujirea milostivirii divine care eliberează, salvează şi reînnoieşte. Îşi va oferi neobosit energiile fizice, morale şi spirituale pentru ca fiecare persoană pe care Domnul i-o va pune pe cale să înnainteze pe drumul sfinţeniei. Actualitatea mesajului său constă în această urgenţă pastorală, pe care parohul din Ars o experimentează cu atâta forţă.
Dimineaţa, trezindu-vă, gândiţi-vă imediat la Dumnezeu şi faceţi-vă semnul crucii, spunându-i: Dumnezeul meu îţi dăruiesc inima mea, şi deoarece eşti atât de bun oferindu-mi o altă zi, dă-mi harul ca ceea ce voi face să fie pentru gloria ta şi binele sufletului meu.
În această carte, prezentarea vieţii parohului sfânt este îmbogăţită de fragmente extrase dintr-o amplă colecţie de predici care-i aparţin, ce se aseamănă cu mici perle de înţelepciune, subliniind frumuseţea inimii sale.

Pau-1402
8 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2009
Autorul
Anna Penna
ISBN
973-1967-08-0
Nr. pagini
128
Titlul cartii
Martorul iubirii lui Dumnezeu.

Referinte specifice

Nou

100 alte produse in aceeasi categorie: