• Nou

A da un sens eșecurilor

Referinta: Pau-7721

20,00 lei
cu TVA

Eșecurile ne învață mult mai multe despre noi înșine decât succesele noastre. Nu numai că ne țin în smerenie, dar dezvăluie în noi forțe nebănuite, prin care ne depășim pe noi înșine, și resurse spirituale care ne reconectează la viață și la sensul ei.

Cantitate

Aceasta este experiența doctorului Viktor Frankl care, în inima infernului de la Auschwitz, rezistă în fața morții datorită familiei care îl așteaptă și a unui proiect spiritual pe care vrea cu orice preț să-l realizeze. Când va fi eliberat, va pune bazele logoterapiei, pentru a-l ajuta pe pacient să descopere ceva superior suferinței sale și să lupte pentru a se vindeca.

Urmând aceeași linie, sfânta Tereza de Lisieux descoperă „Calea cea mică” a încrederii și a iubirii față de Providența divină, capabilă să o ridice la Dumnezeu și să facă din suferința ei o jertfă de iubire. Prin intermediul învățăturilor acestor două personalități, cartea își propune să evidențieze legătura dintre psihologia modernă și spiritualitate, două domenii complementare și indispensabile în prezent.

Pau-7721
8 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2022
Autorul
Joel Pralong
Format
13x20 cm
ISBN
978-973-1967-72-1
Nr. pagini
128
Titlul cartii
A da un sens eșecurilor

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: