• Nou

365 de scurte povestioare pentru suflet. Vol II

Referinta: Sap-5304

45,00 lei
Cu TVA
Cantitate

După un prim volum publicat în anul 2007, pr. Bruno Ferrero revine în 2016 și în 2023 cu al doilea, respectiv al treilea volum de 365 de istorioare.

În limba română, primul volum a fost publicat la Editura „Presa Bună”, iar volumele al doilea și al treilea apar acum la Editura „Sapientia”.

Aceste istorioare sunt scurte dar pline de înțelepciune Este suficient să citești câte una pe zi și, după ce ai citit-o, să nu mai fii același, după cum scrie autorul în prefață:

„Un rabin a povestit această întâmplare despre bunicul său, un discipol al celebrului rabin Baal Shem Tov. El a spus:

«Bunicul meu era paralitic. Într-o zi, l-am rugat să povestească o întâmplare despre maestrul său, iar el a povestit cum omul sfânt obişnuia să ţopăie şi să danseze atunci când se ruga. În timp ce spunea povestea, bunicul meu s-a ridicat şi a fost atât de captivat de povestioară, încât a început să sară şi să danseze pentru a arăta cum făcea maestrul său. Din acel moment, a fost vindecat. Aşa ar trebui să fie adunate istorioarele».

S-a vindecat, pentru că a spus povestioara şi altor oameni.

Îţi ofer aceste mici povestioare pentru ca sufletul tău să fie mereu sănătos”.

Aceste istorioare pot fi folosite cu mult rod sufletesc atât în meditația personală, cât și la cateheze, omilii sau pentru o lectură în familie. Pentru a veni în ajutorul cititorului care caută o pildă pentru o anumită temă, editorul a considerat util să alcătuiască un indice tematic, care se află la sfârșitul volumului.

Pr. dr. Ștefan Lupu

Sap-5304
5 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2023
Autorul
Bruno Ferrero, trad. Cristinel Fodor
Format
14x 20 cm
ISBN
978-606-578-530-4
Nr. pagini
568
Titlul cartii
365 de scurte povestioare pentru suflet. Vol II

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: