• Nou

De vorbă cu Isus. Adorații euharistice

Referinta: Sap-5335

25,00 lei
Cu TVA
Cantitate

Aceste adoraţii au fost compuse de-a lungul timpului cu diferite ocazii din viaţa comunităţilor în care am activat ca preot. Ele pot fi folosite pentru momentele de adoraţie comunitară şi particulară; atât de credincioşii laici, cât şi de preoţi şi persoane consacrate. Se pot scoate, dar în acelaşi timp, se pot introduce texte diferite de cele care sunt folosite deja.

Momentele de tăcere, cântecele, intervenţiile preotului sau ale credinciosului laic sunt lăsate la imaginaţia liberă a celui care organizează un moment de adoraţie comunitară. În cele mai multe din aceste adoraţii am folosit o muzică de fond (meditativă) care să ne ajute să creăm mai uşor o atmosferă de adoraţie şi meditaţie. Am adăugat şi patru forme de meditare a Căii sfintei cruci: două pentru adulţi, una pentru tineri şi una pentru copii. Ca şi în cazul adoraţiilor, şi acestea din urmă pot fi îmbunătăţite în funcţie de dorinţa organizatorului, de locul şi perioada când se organizează un astfel de moment de rugăciune.

La sugestiile câtorva apropiaţi, am hotărât să public acest material pentru a veni în ajutorul confraţilor mei preoţi, dar şi al credincioşilor laici dornici de rugăciune şi meditaţie. Fie ca tot ceea ce facem să fie spre mai marea slavă a Milostivirii Divine, spre mântuirea lumii întregi şi a noastră.

pr. Irinel-Iosif Iosub

Sap-5335
4 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2023
Autorul
Iosif Irinel Iosub
Format
14x20 cm
ISBN
978-606-578-533-5
Nr. pagini
260
Titlul cartii
De vorbă cu Isus. Adorații euharistice

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: