• Nou

Suntem căutători de Dumnezeu

Referinta: Arc-1952

16,00 lei
Cu TVA

„Suntem căutători de Dumnezeu” este titlul cărţii scrise de pr. Daniel Bulai, paroh la Biserica Italiană din capitală şi responsabil cu Pastoraţia Tineretului în cadrul Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti. Autorul şi-a lansat de curând cartea la Biserica Italiană, în prezenţa multor tineri, cărora le-a dedicat de altfel lucrarea. „Am fost, sunt şi voi fi căutător de Dumnezeu! În realitate, toţi am fost, suntem şi vom fi căutători de Dumnezeu! Şi este bine, frumos şi fascinant să fie aşa!”, a declarat Pr. Daniel Bulai cu ocazia lansării cărţii.

Volumul cuprinde 24 de „popasuri”, marcate de tot atâtea povestioare cu tâlc, citim pe ARCB.ro. Povestioarele sunt presărate cu reproduceri ale frescelor din biserica „Preasfântul Mântuitor” (Italiană), ilustraţii care conferă un aspect grafic deosebit cărţii şi pun totodată în valoare frumuseţea artistică a bisericii italiene. De-a lungul itinerariului cărţii, cititorul „căutător de Dumnezeu” parcurge rând pe rând tema tăcerii, a bucuriei, a timpului, a credinţei, a sfinţilor, a iubirii, a Spovezii, a Euharistiei, a căsătoriei, a Paştelui etc. Cartea poate fi procurată de la Librăria „Sf. Iosif” a Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti.

Cantitate

„O întâlnire cu tinerii din toamna anului 2011, la un curs de formare pentru animatori parohiali din Arhidieceza de Bucureşti. La câteva zile după acest curs, un tânăr impresionat de una dintre temele abordate la întâlnire, credinţa, îi scrie un mesaj părintelui Daniel pe internet, spunându-i: ‘Acum este timpul şi trebuie să mă hotărăsc cum voi porni la drum în viitor, luminat de credinţă. Vă rog, ajutaţi-mă să îmi trăiesc mai bine credinţa!’ Astfel, în timp ce îi scria tânărului, părintele Daniel şi-a zis: ‘Nu pot cuprinde o istorie de credinţă doar într-un mesaj pe internet!’

Această carte reprezintă o serie de experienţe personale, inspirate de trăiri, sentimente, activităţi care au scopul de a-l căuta şi găsi pe Dumnezeu. IPS Ioan Robu, în Cuvântul Înainte de la începutul cărţii face următorul îndemn: „Vă doresc să faceţi cu folos aceste popasuri, în care şi eu vă voi fi alături cu binecuvântarea mea”.

Arc-1952
3 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2012
Autorul
Pr. Daniel Bulai
Format
13x20 cm
ISBN
978-973- 1891-55-2
Nr. pagini
192
Titlul cartii
Suntem căutători de Dumnezeu

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: