Dumnezeu este cu noi

Referinta: Eds-3010

15,00 lei
Cu TVA

După cum însuși autorul precizează, în paginile de față, cititorii vor găsi aforisme pentru un an întreg, primite de la Sfânta Treime. Acestea au fost așezate pe hârtie chiar în ziua în care au fost primite. Deși cele mai multe zile conțin câte două mesaje primite fie de la Tatăl, fie de la Fiul, fie de la Duhul Sfânt, există și zile cu un singur mesaj, Alan Ames justificând acest lucru prin faptul că unele mesaje sunt private sau nu sunt destinate publicării.

Cantitate

La editura Serafica a văzut lumina tiparului cartea „Dumnezeu este cu noi”, autor Carver Alan Ames, traducător Ileana Baciu.

După cum însuși autorul precizează, în paginile de față, cititorii vor găsi aforisme pentru un an întreg, primite de la Sfânta Treime. Acestea au fost așezate pe hârtie chiar în ziua în care au fost primite. Deși cele mai multe zile conțin câte două mesaje primite fie de la Tatăl, fie de la Fiul, fie de la Duhul Sfânt, există și zile cu un singur mesaj, Alan Ames justificând acest lucru prin faptul că unele mesaje sunt private sau nu sunt destinate publicării. Aprobate de către autoritățile bisericești, aceste „comunicări” aproape telegrafice din partea Sfintei Treimi se adresează tuturor cititorilor, indiferent de naționalitate, religie sau rang social, și abordează teme din cele mai diverse: de la iubirea aproapelui, iertarea păcatelor, credința adevărată, până la starea actuală a societății, crimă, avort și alte păcate capitale care au dus la ruinarea lumii moderne. Chiar dacă unele mesaje par apocaliptice, ele sunt însoțite și de mici linii de ghidare menite să redea speranța creștinilor în Împărăția Cerurilor și păstrarea unei vieți plină de credință.

 

Carver Alan Ames s-a născut în Irlanda, în 1953. A avut o copilărie și o tinerețe agitate. S-a căsătorit cu Kathryn și s-au stabilit în Australia, unde au crescut doi copii.

În 1993, îngeri, sfinți și Preasfânta Treime au început să comunice cu el. Atunci a experimentat un fel de judecată anticipată și s-a îndrăgostit de Isus. Dintr-un bărbat violent, a devenit asemenea unui copil, simțindu-se atașat cu totul de Dumnezeu. Alan și soția sa au renunțat la ocupațiile lor, în 1996, pentru a se dedica pe deplin lucrării lui Dumnezeu, înființând asociația Touch of Heaven.

A scris numeroase cărți, precum „Through The Eyes of Jesus” [Prin ochii lui Isus] (1996), „What Is Truth” [Ce este adevărul] (2004), „The Battle for Lives and Souls” [Lupta pentru vieți și suflete](2011) etc.

Eds-3010
57 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2020
Autorul
Carver Alan Aimes, trad. Ileana Baciu
Format
14x20 cm
ISBN
978-606-770-164-7
Nr. pagini
136
Titlul cartii
Dumnezeu este cu noi

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: