Sfânta Liturghie. Ospățul Familiei lui Dumnezeu

Referinta: Vit-2071

10,00 lei
Cu TVA
Cantitate

Dacă ai avea un spațiu limitat, pentru o lectură ușoară, dar hrănitoare, ce ai spune despre Sfânta Liturghie? Aceasta a fost provocarea la care a căutat să răspundă noua apariție editorială cu titlul „Sfânta Liturghie. Ospățul Familiei lui Dumnezeu”.

Micul volum merge pe cele trei părți ale Liturghiei din ritul bizantin: Proscomidia, Liturghia Cuvântului și Liturghia Euharistică, fiecare tratată în două capitole, căutând să prezinte Liturghia pas cu pas, îmbinând informațiile cu caracter liturgic cu sugestii practice privind trăirea ei. La cele șase capitole se adaugă două capitole introductive și unul concluziv.

Astfel, lucrarea are în total nouă capitole, după cum urmează: 1. Chemați la ospățul de nuntă. Iubire, căsătorie, legământ, ospăț; 2. Cina care s-a încheiat pe Cruce. De la Paștele evreiesc la Paștele lui Cristos; 3. Partea ascunsă a Liturghiei. Pregătirea preotului și a darurilor; 4. Cum să fim gata de Liturghie. Pregătirea noastră multiplă; 5. Rugăciuni care ne angajează. Noi vorbim cu Dumnezeu; 6. Cum să luăm aminte. Dumnezeu ne vorbește – nouă!; 7. Intrăm într-un teritoriu sfânt. Începutul Liturghiei euharistice; 8. Miracolul zilnic. Cristos prezent în pâine și vin; 9. Un ospăț bogat. Și atunci de ce l-am rata?

Vit-2071
3 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2022
Autorul
Biroul pentru Evanghelizare și Cateheză
Format
13x20 cm
ISBN
978-973-674-207-1
Nr. pagini
64
Titlul cartii
Sfânta Liturghie. Ospățul Familiei lui Dumnezeu

Referinte specifice

100 alte produse in aceeasi categorie: