A fi și a rămâne „doar” OM

Referinta: Eds-1410

20,00 lei
cu TVA

Fără a pierde din vedere originea divină a creației umane, volumul de față pune accent mai mult pe acele caracteristici care ne fac oameni, trasând și un drum spiritual prin care le putem valorifica. Capitolele cărții, ca și omul, evoluează firesc, pornind de la fragilitate, vulnerabilitate, ispite și răni, ajungând, în final, la adevărata reconciliere cu propria umanitate.

Cantitate

În această toamnă, la editura Serafica a văzut lumina tiparului un nou volum în Colecția de Psihologie: A fi și a rămâne „doar” OM: reconcilierea cu propria umanitate, autor pr. Bogdan-Emilian Balașcă.

După volumele „Dezvoltare personală integrală. 7 pași psiho - spirituali” și „Împlinirea eului. (Doar) 3 atitudini”, părintele Bogdan-Emilian Balașcă continuă, chiar dacă într-o altă formulă, drumul spiritual pe care omul poate să-l parcurgă pentru a se redescoperi pe sine însuși și pe Dumnezeu. Fără a pierde din vedere originea divină a creației umane, volumul de față pune accent mai mult pe acele caracteristici care ne fac oameni, trasând și un drum spiritual prin care le putem valorifica. Capitolele cărții, ca și omul, evoluează firesc, pornind de la fragilitate, vulnerabilitate, ispite și răni, ajungând, în final, la adevărata reconciliere cu propria umanitate.  Fiecare capitol este însoțit de o secțiune specială – exerciții de umanizare, prin care cititorul este invitat să-și evalueze raporturile cu sine, cu lumea și cu Dumnezeu. 

După cum concluzionează autorul, darul de a fi om rămâne o aventură frumoasă, pentru că Dumnezeu nu a dorit altceva de la om decât ca el să fie și să rămână om, iar traseul spiritual nu poate fi complet dacă omul nu acceptă, cu seninătate, acest fapt, și nu-și trăiește viața ca o liturgie, în sensul de participare a întregii umanități la preoția lui Cristos. 

Eds-1410
999 Produse

Fisa tehnica

Anul aparitiei
2020
Autorul
Pr. Bogdan-Emilian Balașcă, OFMConv
Format
14x20 cm
ISBN
978-606-770-163-0
Nr. pagini
240
Titlul cartii
A fi și a rămâne „doar” OM

Referinte specifice

related products

6 alte produse in aceeasi categorie: